top of page

Júnové kurzy pre inštruktorov lyžovania I. a II. kvalifikačného stupňa na rakúskom ľadovci

Korona opatrenia nám pomaly opadávajú na Slovensku aj vo svete, a preto sme sa rozhodli pre Vás zrealizovať 2 kurzy, ktoré sme museli pre hygienické reštrikcie v sezóne 2020 / 2021 zrušiť.


SAPUL je momentálne jediné akreditované vzdelávacie zariadenie na Slovensku, ktoré je oprávnené organizovať kurzy inštruktorov lyžovania a snowboardingu I., II. a III. kvalifikačného stupňa.


Na rakúskom ľadovci Mölltaler Gletscher budeme od 18. Júna do 27. Júna 2021 organizovať kurz inštruktora lyžovania I. kvalifikačného stupňa "C" a kurz inštruktora lyžovania II. kvalifikačného stupňa "B".


V SAPULe tak oživujeme starú tradíciu kurzov organizovaných na rakúskych ľadovcoch.


Absolvovanie kurzu II. kvalifikačného stupňa otvára cestu k získaniu ISIA známky.


Snehové podmienky sú stále vynikajúce a preto sa už tešíme, že sa po dlhej dobe postavíme na lyže.



UBYTOVANIE

Ubytovanie počas kurzu sme zabezpečili v apartmánovom zariadení Appartementhaus Gletscherblick, ktoré má vynikajúcu polohu a dostupnosť k lanovkám. V penzióne sa nachádzajú apartmány s kuchynkami a potraviny.

Gletscherblick Haus 3D
.pdf
Download PDF • 1.98MB

Pozor, cena ubytovania je zarátaná v celkovej cene kurzovného!



SKIPASS

Stredisko nám momentálne pre aktuálnu situáciu neponúklo zľavnené ceny skipassov na vzdelávanie, avšak v stredisku je možné využiť ŠIKOVNÚ SEZÓNKU GOPASS PREMIUM.



DOPRAVA

Doprava na miesto činu je organizovaná alebo individuálna. V prípade záujmu je možné pri objednávke kurzu objednať dopravu v rámci našej výpravy za symbolický poplatok, ktorý predstavuje len náklady na dopravu bez akejkoľvek marže. Kapacita je obmedzená.



DOTOVANÉ KURZOVNÉ

K dispozícií je zvýhodnené kurzovné pre zamestnancov lyžiarskych a snowboardových škôl združených v Únii LaSŠ. Novinkou je aj zvýhodnená cena pre členov Slovenskej lyžiarskej asociácie, o.z. s ktorou sme začiatkom roka 2021 uzavreli zmluvu o spolupráci.



V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na sekretariat@sapul.sk.


Júnové kurzy inštruktorov lyžovania v Rakúsku

bottom of page