top of page

SAPUL SA ZÚČASTNILA NA PRVOM SVETOVOM FÓRE ISIA

V dňoch od 3. do 8. apríla 2022 sa zástupcovia Slovenskej asociácie učiteľov lyžovania a snowboardingu, ako jediného právoplatného zástupcu Slovenskej republiky v ISIA, zúčastnili prvého svetového fóra ISIA v talianskom stredisku Sexten, Drei Zinnen.


Na fóre sa zúčastnilo všetkých 38 členov ISIA, ktorí prezentovali nové pedagogické koncepty metodiky vzdelávania s cieľom poskytovať najvyššiu kvalitu výučby učiteľov snežných športov.


Členovia lektorských zborov každej z členských organizácií pripravili pracovné workshopy zamerané na metodiky vzdelávania, stimuláciu klientov komerčných lyžiarskych a snowboardových škôl a nové systémy predaja a digitalizácie.

"Hlavnou témou pracovného fóra bol vplyv mobilných aplikácií vo výučbe lyžovania a snowboardingu. Naši talianski a nemeckí kolegovia predstavil technológie, ktoré sa v najbližších rokoch stanú novým štandardom uplatňovaným vo všetkých úspešných lyžiarskych školách," uzavrel Jaroslav Pavelka, prezident SAPUL.

Prvé svetové fórum bolo zorganizované v spolupráci s lokálnou organizáciou rozvoja turizmu, Snowsport Südtirol, ktorej ďakujeme za skvelú spoluprácu.



bottom of page